+31 (0)6 535 824 50 h.schutz1@gmail.com

Locatie

Locatie van het chalet en appartement in Zwitserland – Wallis – Vercorin

 

Vercorin ligt in het hart van de Valais (Wallis) ziet uit op de 4300 m toppers van het Val d’Anniviers ( Weisshorn, Dent Blanche ) (met 235 km ski- en snowboardpistes) en op het Yosemite van Zwitserland (Valon de Réchy) met unieke ski-, klim-en wandel mogelijkheden).

890 km van Utrecht. Autosnelweg tot 10 km van Vercorin (A9 in Zwitserland)

Vercorin is een zeer authentiek dorp op 1300 m en leeft het gehele jaar. Zowel vele ski-, snowboard-, raquettes mogelijkheden (alle kleuren pistes) als klim, wandel, loïpen, paardrij, raften, parapente, mountainbike, golf, etc vlak bij. Vercorin is een heerlijk familie skidorp voor ook jonge gezinnen. Er is kinderopvang, kinder pistes en pistes van alle kleuren (blauw, rood en zwart en sneeuwzeker 4 km sneeuwkanon piste extra). skischolen, skiverhuur, 11 restaurants, 1 supermarkt, twee bakkertjes, een zeer gedocumenteerd eigen VVV-kantoor enz.

Het chalet ligt op vijf minuten lopen van de skicabines en het centrum. In de directe omgeving zijn nog tal van andere skidorpen met uitgebreide ski-pistes,welke alle uitzicht bieden op dit schitterende gedeelte van Zwitserland. Het appartement is zeer rustig gelegen op 400 m lopen van centrum en skicabines. ( 1 min. met de auto). Privé parkeerplaats.

In augustus is het 3 daagse Vercojazz zeer de moeite waard.
De “route des trois bisses” garandeert heftige emoties en loopt enkele honderden meters van het chalet.

Het chalet ligt aan de rand van het dorp en ziet vrij uit over de schitterende natuur terwijl U toch alle voorzieningen naast de deur heeft.

Het Val d’Anniviers wordt vaak beschreven als het mooiste dal van de Valais, gelegen tussen de Cervin en Verbier en is gezegend met de langste ski-seizoenen èn de meeste zonuren van de regio.

De 4 andere ski-, klim-,wandel-,bergdorpen in het dal: Grimentz, Zinal, St.-Luc en Chandolin zijn vlakbij. Sierre en Sion liggen op 15 en 20 min. Crans-Montana ligt aan de overkant.

le grand chalet (links)

Wallis - Vercorin